Met Hart & Ziel aan Tafel is een met passie geschreven boek over het kweken en bereiden van producten uit de moestuin. Het boek is ontstaan uit de verwondering van de auteur over de rijkdom van de natuur en het genot van eten en drinken dat dicht bij de natuur staat. In een aantal vermakelijke korte verhalen doet Lenette Schuijt verslag van haar avonturen in de tuin en de keuken, zoals kersen plukken, slakken uit de sla op een afstand houden,notenlikeur bereiden en paddestoelen plukken.
Naast verhalen bevat het boek ook overheerlijke recepten en praktische tips. Fotograaf Hein Hage voorzag Met hart & ziel aan tafel van adembenemende foto’s die de lezer het water in de mond doen lopen.
Met Hart & Ziel aan Tafel
Lenette Schuijt,
2009
ISBN 9789078809692
Op de website Methartenzielaantafel vind je maandelijks nieuwe verhalen, recepten en tuintips. Ook kun je hier een hoofdstuk van het boek downloaden. Door middel van de RSS knop abonneer je je op de nieuwste berichten. Naar de website…
Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.